Klubbinfo

Klubbpresentation

Du hälsas varmt välkommen till en av Sveriges sydligaste kattklubbar, tillika en av de fräschaste.

Vår plats är överallt där ett hjärta klappar för en katt. Oavsett om Du har en fin raskatt eller om det är en katt med okänd bakgrund och härkomst.

Att vara medlem i Min Kattklubb innebär att Du får tillgång till all den erfarenhet och kunskap som finns hos de andra medlemmarna. Ett flertal har mångårig erfarenhet från arbete och umgänge tillsammans med våra skyddslingar och är mer än villiga att dela med sig av sina erfarenheter.

För många är begreppet kattklubb förknippat med uppfödningsverksamhet och kattutställningar. Gott och väl, det finns även i vår verksamhet. MEN. Det är inte det centrala för oss i Min Kattklubb. Det är KATTEN. Att ställa ut sin katt är för de flesta en ursäkt för att komma ut och träffa andra med samma intresse. En alldeles utmärkt ursäkt, eller hur ? Skillnaden är att du hos Min Kattklubb hittar många andra, minst lika giltiga, ursäkter att träffas och umgås.

Att det finns många erfarna kattmänniskor inom föreningen är en enorm styrka. Och för många en trygghet i ovana situationer. Skulle något hända, eller man bara undrar över något, så finns det hela tiden någon att ta kontakt med för stöd, råd eller annan hjälp. Redan från start har vi knutit kompetenser från veterinär- och försäkrings- och foder-branscherna till föreningen. Ett närmare samarbete som alla parter kan vinna på.

Min Kattklubb är ansluten till SVERAK, Sveriges Kattklubbars Riksförbund. Medlemskapet medför en mängd fördelar för de enskilda medlemmarna i Min Kattklubb. Möjlighet att delta på utställningar och att få stamtavlor på sina kattungar för dem som sysslar med sådant. En attraktiv tidning, Våra Katter, 6 gånger om året är för alla. Medlemskapet inbringar även extra rabatter hos en del företag, exempelvis djurförsäkringsbolag.

Min Kattklubb har en stark ambition att vara personlig, att naturligt ha en betoning på MIN. Du som medlem skall uppleva föreningen som just ”Min”. Min Kattklubb kan du nå på många sätt. Du är välkommen att ringa, skicka brev eller kort, skicka e-post eller prata personligen med oss vid tillfälle.

Hjärtligt välkommen till oss !

 

Vad får man då som medlem i MIN Kattklubb ?

 • Bli delaktig i ett glatt gäng
 • Vara med på våra aktiviteter
 • Kanske även skapa aktiviteter…
 • Ta del av mycket erfarenhet från andra
 • Bidra med egna erfarenheter
 • Någon att rådfråga ibland
 • Medlemskap i SVERAK (utställning, uppfödning mm)
 • Den fina 4-färgstidningen ”Våra Katter” med 6 nr / år
 • ”Katten MIN”, vår egen publikation
 • Möjlighet att verka för att höja katternas status
 • Social kontakt och samvaro, med och utan katter närvarande

och mycket mer … för mindre än 1 kr om dagen !

Din egen kattklubb